Neverjetno število ogledov spota KAJ MI DELAŠ v enem samem dnevu!
Videospot, ki si ga lahko ogledate zgoraj si je v enem samem - premiernem dnevu - ogledalo več kot 24.000 ljudi. http://www.youtube.com/watch?v=z_Yr3XeB_RQ
SAŠA LENDERO Z NOVIM HITOM in vstopnico za MMS
Pesem KAJ MI DELAŠ je očino osvojila poslušalce in gledalce, saj so jo že v prvem mesecu predvajanja radijski poslušalci na mnogih radijskih postajah izglasovali za pesem tedna , radijski uredniki pa jo redno uvrščajo na lestvice. Svojevrstna potrditev Saškini ustvarjalni ekipi je prav gotovo tudi dejstvo, da si je uradni videospot - posnet na otoku Tenerife - v le enem dnevu (spletna premiera) na portalu You Tube, ogledalo več kot 22.000 ljudi. Čestitamo!!! Če še niste zasledili, Letos bo Saša nastopila tudi na festvalu MMS 2012, s pesmijo Aleša Klinarja "Od Portoroža do Pirana"
Saša Lendero na ameriških, angleških in kanadskih lestvicah!
Duet Boom Boom Yeah žanje uspehe po vsem svetu! Pesem BOOM BOOM YEAH, ki jo v duetu prepevata ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk Saša Lendero in priznani, večkrat nagrajeni (najboljši moški izvajalec, najboljša pesem, mednarodni Emmy…) portugalski glasbeni ustvarjalec Axel, je najprej pritegnil pozornost portugalsko govorečih dežel, takoj zatem pa se je tik pred novim letom uvrstil na lestvico TOP 25 NEW MUSIC RELEASED na iTunes in sicer na 5. Mesto v ZDA, 10. Mesto v Veliki Britaniji in 9. Mesto v Kanadi.
NOV VIDEO JE TUKAJ!!
Kmalu več o novem spotu in ostalih stvareh...tudi galerija slik je dodana!
SAŠA LENDERO: "Sem čisto navadna mama"
Prisluhnite radijskemu klepetu s Sašo Lendero ob tednu otroka, v katerem je pevka povdarila, da je povsem običajna mamica in da ima svojo Ario prav toliko rada kot vse ostale mame svoje otroke. Razlika je le v tem, da je Saša medijska osebnost in ima na željo medijev o svoji punčki možnost tudi javno govoriti, verjame pa, da bi ostale mamice prav tako lepo govorile o svojih otrocih, ali pa morda še lepše, če bi jim bila dana priložnost. V klepetu lahko prisluhnete tudi Sašinemu mnenju o zakonu, ki bo prepovedoval telesno kaznovanje otrok. Je ZA ali PROTI? Prisluhnite intervjuju na straneh Fan Cluba. (D.D.)!
ARIA SE PREDSTAVI
O dojenčici, ki se je 16. junija rodila naši Saški in njenemu zaročencu Mihu vemo skoraj že vse. Malo zvezdnico Ario pa vam danes revija Story ekskluzivno predstavlja na fotografijah. Mala Aria je že v prvih mesecih svojega življenja naredila dobro delo.
Več o tem si preberite na straneh Fan Cluba, ali pa se sprehodite do najbližje trgovine in si kupite omenjeno revijo. Ario boste tam našli na kar 8 straneh! (D.D.)
SAŠKA BO ARIO KONČNO POKAZALA JAVNOSTI
Več o tem na straneh Fan Cluba Saške Lendero...
SAŠKINI CD-JI ZNOVA NAPRODAJ
Za vse, ki nam pišete, da nikjer več ne najdete Saškinih starejših glasbenih albumov ali singlov, ima Fan Club Saške Lendero veselo novico.

Več informacij na straneh Fan Cluba. (D.D.)
16.6.2009 - ČESTITAMO, SAŠKA!
DANES PONOČI OB 1:20 JE NA SVET PRIVEKALA NAJINA PRINCESKA!

POZDRAVČEK OD MAMI SAŠE IN OČIJA MIHATA